Søg skirejser

Fra
0
DKK
Til
0
DKK

Tilvalg

Antal stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis resultat

Skirejser til Tjekkiet


Tjekkiet - Skiferie
Tjekkiet - Skiferie

Tjekkiet er endnu ikke rigtig slået igennem i Danmark, som en skidestination, hvilket er rigtig synd. Tjekkiet kan faktisk byde på fantastiske skiferier for børnefamilier og let øvede skiløbere. Det er et virkelig godt alternativ til Norge og Sverige, da skiområderne minder meget om hinanden i størrelse og højdeforskel. Der hvor forskellen kan ses er på prisen! Du får virkelig meget for dine penge i Tjekkiet. Liftkortet er billigt, hotellet er billigt, maden er billig og øllet er meget billigt.

Mange af skiområderne ligger i den vestlige del og kan derfor nås med kun 750 km fra den dansk-tyske grænse. Det betyder, at det er meget overkommeligt at kommer dertil, også for en kortere skiferie. Der er heldigvis mange danskere som allerede har opdaget Tjekkiet som skidestination og de vil nikke genkende og vende tommelfingeren op til skiområder som Spindleruv Mlyn, Klinovec og Cerna Hora.

Der er i de senere år investeret mange penge i liftsystemerne i Tjekkiet og i dag fremstår de fleste skiområder i Tjekkiet, som fuld moderne skiområder med gode pister, et effektivt liftsystem og god service.

En skiferie til Tjekkiet vil være lig med en god skioplevelse, hyggelige hoteller, traditionel mad, gode øl og alt dette til en meget fornuftig pris.


skiområder TjekkietIndhent Tilbud