Søg skirejser

Fra
0
DKK
Til
0
DKK

Tilvalg

Antal stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis resultat

Skirejser til Schweiz


Skiferie Schweiz
Skiferie Schweiz

I Schweiz finder du sublimt skiløb! De veludbyggede skiområder er store og den centrale beliggenhed midt i Alperne gør, at Schweiz kan byde på utrolige sneforhold. Schweiz er ideel for dem, der søger fantastiske snowparks, free-ride og off-piste.

Schweiz har, gennem mange år været kendt for at være “for dyrt”, men priserne har de senere år ændret sig, til den gode side, og i dag kan du faktisk tage på skiferie til Schweiz, uden at blive flået. Specielt hvis man tænker på, hvad man får for sine penge. Hotellerne i Schweiz har generelt en meget høj standard og Schweiz er vel uofficiel verdensmester i service.

Skiområderne i Schweiz er utrolige snesikre, da de ligger midt i Alperne, med masser af høje bjerge. Det betyder at sneforholdene er fantastiske og med schweizisk perfektionisme og effektivitet, ved liftanlæggene, kan en skiferie til Schweiz kun blive en succes. Schweiz har også taget free-ride konceptet til sig og har oprettet rigtig mange fun-parks, med masser af sjove udfordringer.

Fra mange skiområder i Schweiz er det også være muligt, at besøge nabolandene på ski; du kan stå på ski til Østrig, Italien og Frankrig.

Med en skiferie til Schweiz vil du blive forkælet på mange områder: noget af det bedste skiløb Europa kan byde på, fantastiske hoteller, lækker mad og enestående service. Hvis du ikke har prøvet en skiferie til Schweiz, så er det virkelig værd, at overveje - men pas på for det kan være vanedannende!


skiområder SchweizIndhent Tilbud