Søg skirejser

Fra
0
DKK
Til
0
DKK

Tilvalg

Antal stjerner

1
2
3
4
5
0
Vis resultat

Skiområder

Her finder du en oversigt over de udvalgte skiområder vi har på Findskirejser.dk. Følgende fordele opnår du ved at bruge os:

  • Prisgaranti på din skitur
  • Ingen gebyrer
  • Ingen afbestilling
  • Gratis indhentning af tilbud
  • Gratis kundeservice
  • Over 8 års erfaring med salg af skirejser m.m.
Skiferie Norge

Skiferie Norge

Norge er danskernes foretrukne skisportsland og det er bestemt ikke uden grund. De forskellige skiområder byder til enestående forhold både til alpin, langred og snowboard.

 

 

Fra 522 DKK

Skiferie Sverige

Skiferie Sverige

Sverige har altid været et af danskernes fortrukne skidestinationer og det skyldes ikke mindst den lette tilgængelighed, de overskuelige og børnevenlige områder og det at man kan bo lige ved pisten.

Fra 499 DKK

Skiferie Østrig

Skiferie Østrig

Østrig er vel tæt på den mest komplette destination når vi tænker på hvad for efterspørger af vores skiferie. Udfordrende skiløb, hygge, fest, børnevenligt, indkvartering ved pisten og et utroligt effektivt liftsystem.

Fra 240 DKK

Skiferie Frankrig

Skiferie Frankrig

Frankrig er nok det land i Europa som kan tilbyde det mest udfordrende skiløb med de største højdemeter. De franske skiområder er meget effektive og det har i nogle tilfælde gået lidt ud over områdernes hygge. Frankrig kan også byde på et stor oplevelse for ganen med lækre vin og det fantastiske franske køkken.

Fra 375 DKK

Skiferie Tjekkiet

Skiferie Tjekkiet

Skiferie i Tjekkiet er især ideelt for familier med børn. Der er som regel gode muligheder for at stå på ski fra november - marts. Skiområderne Erzgebirge og samt Iser- og Riesengebirge ligger blandt de mest kendte i Tjekkiet.

Fra 290 DKK

Skiferie Schweiz

Skiferie Schweiz

Schweiz er grundet sit prisniveau blevet en skidestination for de mere kræsne skigæster. Det er generelt dyrer at holde sin skiferie i Schweiz men tilgengæld for man også kvalitet for sine penge. Her findes lækre hoteller, god service, fantastisk skiløb og lækker mad. Schweiz er bestemt en skidestination som er et besøg værd.

Fra 334 DKK

Skiferie Italien

Skiferie Italien

Italien er godt skiløb, hyggelige hoteller, god mad, god vin og masser af sol. Italien er en fantastisk skidestination som har enestående skiområder med hyggelige byer og minder på mange områder om Østrig. Italien kan så lige tilføje det italienske køkken, lokale vin og næsten sikkerhed for solskin.

Fra 290 DKK